+31(0)6 47408063 info@louisearnoldbik.nl

Levenskunst

“Leef wie je bent”

Levenskunst voor individuen

Levensvraagstukken hebben we allemaal.
Ons diepste verlangen is om zodanig te leven, dat ons leven samenvalt met wie we in essentie zijn.

Op sommige momenten klopt een zeker vraagstuk alsmaar bij je aan. Je kan er niet om heen als je energiek en vrij door wilt. Gelukkig wordt het inmiddels breed gewaardeerd om je te laten bijstaan door een coach, in een training of workshop.
Met precisie en compassie kun je alle, ook zware en beladen, vraagstukken dragen en ermee verder. Met zorg, scherpe waarneming en precieze verwoording verdiept zich wat bij jou speelt en krijgt jouw verlangen ruimte.
Zo krijgen hindernissen, angsten, pijn en problemen een constructieve plek. De lastige punten krijgen precies de aandacht als nodig om vooruit te komen; niet meer en niet minder.
Voorop staat het ontdekken wat nodig is om je eigen kracht te gebruiken, hindernissen te slechten en tot heldere nieuwe stappen te komen.

Al mijn vermogens zet ik in zodat jij stappen maakt op jouw levensreis. Afgestemd op jouw vraag, proces en voorkeuren combineren we bijvoorbeeld verhelderende vragen, dynamische en beeldende werkvormen, drijfverenscan, systeemopstellingen, lichaamsgericht werk, outdoor coaching, multi-media en online coaching.

6 + 12 =