+31(0)6 47408063 louise@arnoldbik.nl

Effectiever samenwerken en functioneren. Met voldoening leven.

Een effectievere samenwerking, een beter functioneren, een gelukkiger leven, een fijnere omgeving, passend werk, gewoon voldaan voelen… dat zijn de wensen waarmee organisaties, leidinggevenden in topfuncties, professionele coaches en individuen aankloppen.

Met verhelderende vragen rafel ik samen met de vragensteller alles wat meespeelt uit elkaar. Blinde vlekken verschijnen in beeld en chaotische gedachten worden geordend. Samen brengen we alle puzzelstukken in kaart. 
Je zult merken dat waardevolle informatie en mogelijkheden als vanzelf naar bovenkomen , waardoor nieuwe verbindingen ontstaan.
Dit puzzelen leidt tot wijsheid, besluitvaardigheid en nieuwe stappen.

Deels werk ik individueel. Vooral mensen in topposities – dus met impact op grote verbanden – en leidinggevenden in technische bedrijven, vinden me als sparring partner of coach. Voor mij is iedereen welkom.

Daarnaast lever ik bijdragen aan leiderschapsprogramma’s (zoals bij Nyenrode Business Universiteit, MBA en incompany) en opleidingen veranderkunde en systemisch werk. Voor boardroom en teams faciliteer ik strategiesessies of teamontwikkeling. Vanuit mijn eigen organisatie Lucident Consult heb ik een aanbod van workshops en opleidingen.

Helderheid scheppen in complexiteit

is de rode draad en de basis voor

  • Organisatiebloei
  • Leiden in contact
  • Werklust
  • Levenskunst
  • Systeeminzicht

1 + 3 =