+31(0)6 47408063 info@louisearnoldbik.nl

Simpelweg doen!

Voor ieder die nieuwsgierig is naar meer perspectieven en verdieping.
Te gebruiken met breed arsenaal aan professionele benaderingen.

Onschatbare waarde

Het tastbare 3D beeld, levert waardevolle inzichten vanuit meervoudig perspectief, multi-zintuigelijke ervaring, helderheid in krachtenveld, ontwikkelings- en oplossingsruimte, gemeenschappelijke beeld en neiging tot beweging.

Toekomstige stappen, plannen, strategieën en structuren kunnen worden getoetst op hun effecten: wat sluit aan bij de bedoeling, welke onbedoelde effecten zijn er en wat is nodig om dat te ondervangen, wat zijn aanvullende opties …. et cetera.

Simpelweg doen!

Gebruik de houten stukken om belangrijke spelers en factoren aan te duiden. Zet ze in het speelveld op tafel – cognitief of intuïtief -.
Aanschouw dit ‘speelveld’ aandachtig, vanuit verschillende hoeken en afstanden.
Wat wordt zichtbaar? Wat doet het? Hoe is het vanuit een ander perspectief?

Zorgvuldig waarnemen levert veel informatie: visueel, rationeel, emotioneel en energetisch. Zo onthult ‘Het speelveld op tafel’ aanvullende gezichtspunten en onderliggende dynamieken. Dat daagt uit tot het verschuiven van spelstukken, nieuwsgierig naar de effecten.

‘Het speelveld op tafel’ nodigt uit tot een onbevangen blik op: wat speelt, nieuwe opties, consequenties van plannen, ingewikkelde verhoudingen, afbakening, leiderschapspositionering. En nog veel meer.