+31(0)6 47408063 info@louisearnoldbik.nl

Coachen

Coachen

Een coaching gesprek of coaching traject ondersteunt bij het aanpakken van persoonlijke of werk gerelateerde vraagstukken. Mijn opgave als coach is om een setting te scheppen waarin je zowel kwetsbaar als sterk kan zijn. In zo’n setting kun je onbekommerd onderzoeken en experimenteren. De aanpak stemmen we voortdurend af. We gaan samen op ontdekkingsreis in een gelijkwaardige relatie, elk met een eigen rol.

Coaching stijl

Coaching is er in allerlei vormen. Goed contact met je coach is de basis. Met mij als coach kies je voor iemand die luistert op alle niveaus (ook tussen de regels), scherp waarneemt, erkent, bemoedigt, spiegelt, complimenteert en doorvraagt. Ik gebruik naast cognitie alle zintuigen als informatiebronnen om te stimuleren dat jij tot nieuwe inzichten komt. Mijn stijl is uitdagend, lichtvoetig, respectvol, veilig, speels, pragmatisch en helder.

Met praktijkopdrachten op maat zorg ik dat je tot concrete actie en resultaat komt.
Als je het goed vindt, gebruiken we de online tool ‘coachingmonitor’ om de verworvenheden tijdens en na het coachingtraject inzichtelijk en meetbaar te maken.

Coaching is mogelijk via persoonlijke ontmoetingen en op afstand via mail, video-conference en mail.

1 + 3 =