+31(0)6 47408063 info@louisearnoldbik.nl

Sparringpartner voor jou

Sparringpartner voor executives

Op momenten zijn clichés als ‘hoge bomen vangen veel wind’ en ‘het is eenzaam aan de top’ maar al te waar. Het is heilzaam voor iedereen in topfuncties als er een vertrouwde persoon buiten de organisatie beschikbaar is om te sparren; iemand die integer is, respectvol spiegelt, met vragen prikkelt, af en toe advocaat van de duivel speelt, situaties helpt verhelderen en mee speurt bij positiebepaling.

Voorbeelden

“Als bestuurder a.i. heb ik de eerste maanden veel recht kunnen zetten in deze verwaarloosde organisatie. De laatste tijd merk ik dat ik niet veel verder kom en er lijkt iets van sabotage in de organisatie te zijn. Waar zit ‘m de angel? Wat is nodig om ‘m eruit te halen? Welke positie is nu effectief? De tijd dringt om de organisatie bij de afgrond weg te halen.”

“Al 12 jaar ben ik de bestuurder bij organisatie Xyz en daar voel ik me als een vis in het water bij. Maar sinds het laatste gesprek met de Raad van Toezicht is al mijn kracht weggevloeid en ik kan niet de vinger leggen op wat er met mij aan de hand is. Ik kreeg de tip om bij jou langs te gaan.”

4 + 9 =